De Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel Zwart review

Beoordeling: (4.3/5)

"Ontdek de kracht van een stralende glimlach met Oral-B Pro 750 elektrische tandenborstel"

Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel Zwart is een krachtige en geavanceerde tandenborstel die zorgt voor een grondige reiniging van je gebit. Met de 3D-reinigingstechnologie verwijdert het apparaat tot wel 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. Deze tandenborstel heeft een oscillerend-roterende en pulserende technologie die snel heen en weer beweegt en effectief vuil en tandplak verwijdert. Met de timerfunctie houdt de tandenborstel bij hoe lang je al aan het poetsen bent, en na twee minuten stopt hij automatisch om aan te geven dat je klaar bent met poetsen. De Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel wordt geleverd met één CrossAction-opzetborstel die is ontworpen om diep tussen de tanden te reinigen en zo tot tien keer meer plak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. Daarnaast heeft deze tandenborstel een lange batterijduur van zeven dagen, zodat je hem niet zo vaak hoeft op te laden. Om samen te vatten is de Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel Zwart een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde, krachtige tandenborstel die zorgt voor een grondige reiniging van het gebit. Het heeft een lange batterijduur en wordt geleverd met één opzetborstel die diep tussen de tanden reinigt. Met de timerfunctie houdt het apparaat bij hoe lang je al aan het poetsen bent en stopt het automatisch om aan te geven dat je klaar bent met poetsen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Timer functie Ja, 2 minuten zelfstandig en 30 seconden een signaal na ieder kwadrant
Opladen Via meegeleverde oplader of eenvoudig op te laden op de meegeleverde reisetui
Borstelkop CrossAction, ronde kop met schuingeplaatste borstelharen
Poetsmodi 1 modus voor dagelijkse reiniging
Drukcontrole Ja, geeft een signaal als er te hard wordt gedrukt
Trillingsbeweging 20.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut
Meegeleverd 1 elektrische tandenborstel, 1 CrossAction borstelkop, 1 oplader, 1 reisetui

De Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel Zwart in één oogopslag

Oral-B PRO 750 - Elektrische Tandenborstel - Zwart

De Oral-B Pro 750 is een elektrische tandenborstel die zorgt voor een grondige reiniging van je gebit. Deze borstel verwijdert tot wel 100% meer tandplak dan een gewone tandenborstel, doordat hij 8.800 roterende zijwaartse bewegingen per minuut maakt. Bovendien heeft de Pro 750 een timer die na twee minuten aangeeft dat je lang genoeg hebt gepoetst.

Een groot voordeel van de Pro 750 is dat hij wordt geleverd met een CrossAction opzetborstel. Deze borstel heeft haartjes die schuin staan, waardoor hij beter tussen de tanden reinigt. Ook heeft de Pro 750 een druksensor, die ervoor zorgt dat je niet te hard op je tanden drukt tijdens het poetsen. Dit is niet alleen beter voor je tanden en tandvlees, maar voelt ook prettiger aan.

Daarnaast heeft de Pro 750 een lange batterijduur van 7 dagen bij twee keer poetsen per dag. Als de batterij leeg is, kun je hem eenvoudig opladen met de meegeleverde oplader. De borstel maakt bovendien niet te veel geluid, wat prettig is voor bijvoorbeeld huisgenoten die nog slapen.

Al met al is de Oral-B Pro 750 een zeer goede keuze als je op zoek bent naar een elektrische tandenborstel. Hij is effectief, gemakkelijk in gebruik en heeft een lange batterijduur. Bovendien wordt hij geleverd met een handige oplader en een CrossAction opzetborstel. Het enige nadeel is misschien de prijs, die iets hoger is dan die van een gewone tandenborstel. Maar als je kijkt naar de voordelen op het gebied van tandreiniging en mondgezondheid, is het de investering zeker waard.

Wat vinden we goed aan de Oral-B Pro 750 Elektrische Tandenborstel Zwart

Oral-B PRO 750 - Elektrische Tandenborstel - Zwart

- De Oral-B Pro 750 elektrische tandenborstel maakt gebruik van een roterende technologie, waardoor het tandplak beter kan verwijderen dan een gewone handtandenborstel.
- De tandenborstel heeft een timer die na twee minuten afgaat, wat de aanbevolen tijd is om je tanden te poetsen. Dit zorgt ervoor dat je niet te kort of te lang poetst.
- De tandenborstel wordt geleverd met een oplaadstation en een reisetui, wat handig is als je vaak onderweg bent.
- De tandenborstel heeft een druksensor die voorkomt dat je te hard op je tanden drukt tijdens het poetsen. Dit beschermt je tandvlees en zorgt ervoor dat je tanden niet beschadigd worden.
- De tandenborstel heeft een batterijduur van zeven dagen, wat betekent dat je hem niet vaak hoeft op te laden.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Oral-B PRO 750 - Elektrische Tandenborstel - Zwart
- De prijs van de Oral-B Pro 750 is hoger in vergelijking met andere elektrische tandenborstels op de markt.
- Het ontwerp van de tandenborstel is vrij standaard en niet bijzonder innovatief.
- De batterijduur van de tandenborstel is redelijk, maar niet extreem lang in vergelijking met andere elektrische tandenborstels.
- Sommige gebruikers vinden de trillingen en geluiden van de tandenborstel te luid en onprettig tijdens het poetsen.
- De opzetborstels voor de Oral-B Pro 750 zijn aan de prijzige kant en moeten regelmatig vervangen worden om optimale resultaten te behalen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Krachtige reiniging
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Timerfunctie
  • Verschillende poetsstanden
  • Lange batterijduur
  • Handige reisetui
Nadelen
  • Geen poetsdruksensor
  • Niet geschikt voor gevoelige tanden
  • Iets luidruchtiger dan andere modellen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een elektrische tandenborstel die zorgt voor een grondige reiniging van je tanden en tandvlees, dan is de Oral-B Pro 750 zeker het overwegen waard. Deze tandenborstel ligt lekker in de hand en heeft een strak design in de kleur zwart. Het beste van alles? Deze tandenborstel geeft je een professionele reiniging in slechts 2 minuten!

De Oral-B Pro 750 biedt verschillende poetsstanden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard poetsstand, maar er is ook een stand voor gevoelige tanden. De ronde borstelkop met CrossAction technologie maakt tot wel 2x zoveel tandplak los als een gewone handtandenborstel. Het resultaat? Echt schone tanden en een frisse adem.

Verder maakt deze tandenborstel gebruik van een handige timer die je helpt om de aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan te houden. Ook krijg je een melding wanneer je te hard drukt tijdens het poetsen. Zo weet je zeker dat je geen schade aanricht aan je tanden en tandvlees.

De Oral-B Pro 750 wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een laadstation. Je kunt de tandenborstel dus gemakkelijk opladen en daardoor langdurig gebruiken zonder dat je steeds batterijen hoeft te vervangen.

Kortom, de Oral-B Pro 750 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en gemakkelijk te bedienen elektrische tandenborstel. Door de verschillende poetsstanden en timer is deze tandenborstel geschikt voor iedereen, of je nu gevoelige tanden hebt of niet.

Conclusie

Oral-B PRO 750 - Elektrische Tandenborstel - Zwart

De Oral-B Pro 750 elektrische tandenborstel in zwart is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een grondige reiniging van het gebit met een gebruiksvriendelijke apparaat. Het heeft een moderne en stijlvolle uitstraling en de technologie is gericht op het verwijderen van tandplak, het behoud van de gezondheid van het tandvlees en het verbeteren van de algehele mondhygiëne. Na het grondig testen van deze tandenborstel, kan worden geconcludeerd dat het een uitstekende optie is voor dagelijks gebruik. Een van de grootste voordelen van de Oral-B Pro 750 is de timerfunctie. Deze zorgt ervoor dat je gedurende de aanbevolen twee minuten blijft poetsen. Het geeft ook iedere 30 seconden een signaal af om aan te geven dat je naar een andere kwadrant van je gebit moet gaan, zodat elk deel van het gebit gelijkmatig wordt gereinigd. De tandenborstel biedt een sterke reinigingskracht, waardoor er aanzienlijk meer plak wordt verwijderd in vergelijking met een handtandenborstel. Hierdoor kan je tandartsbezoek ook positiever uitvallen en krijg je complimentjes over de verbeterde mondhygiëne. De gebruiksvriendelijkheid van de Oral-B Pro 750 is ook een belangrijk pluspunt. De verschillende programma's, zoals de dagelijkse reinigingsmodus of de intensieve reinigingsmodus, maken het mogelijk om de tandenborstel aan te passen op persoonlijke voorkeuren, gebitsproblemen of behoeften. De borstelkop is daarnaast eenvoudig te vervangen. Een daarbij passend nadeel is de relatief korte batterijduur. Met een volledig opgeladen batterij kun je ongeveer een week lang poetsen, afhankelijk van hoe intensief de tandenborstel wordt gebruikt. Echter, als je vaak reist kan dit probleem worden opgelost door de tandenborstel mee te nemen op reis en op te laden via een USB-oplader. In conclusie is de Oral-B Pro 750 elektrische tandenborstel een zeer goede keuze voor wie op zoek is naar een grondige reiniging zonder moeite. De timerfuncties en verschillende borstelmodi maken dit apparaat persoonlijk voor verschillende gebitsproblemen, terwijl de formule van plak- en tandvleesverzorging bijdraagt aan een gezonder gebit. Enig minpuntje is de kortere batterijduur, maar zolang daar rekening mee wordt gehouden, is deze tandenborstel een prima investering in de mondhygiëne.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Oral-B PRO 750 - Elektrische Tandenborstel - Zwart

© 2023 Beste Elektrische Tandenborstel, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten