De Oral-B Pro 3 3900 Duo Zwart Roze Elektrische Tandenborstel review

Beoordeling: (4.2/5)

"Oral-B Pro 3 3900 Duo: Ultieme Reiniging in Stijlvol Zwart en Roze."

De Oral-B Pro 3 3900 Duo elektrische tandenborstel is een uitstekend apparaat voor mensen die op zoek zijn naar een grondige en efficiënte reiniging van hun tanden en tandvlees. Met zijn twee opzetborstels, verschillende poetsstanden en een batterijduur van maar liefst twee weken, is dit een tandenborstel zoals je die niet eerder hebt ervaren. De Oral-B Pro 3 3900 Duo is een indrukwekkend tandenborstel met vele handige functies. Zo beschikt hij over verschillende poetsstanden, zodat je altijd de perfecte reiniging voor jouw gebit kan selecteren. Daarnaast heeft de tandenborstel een batterijduur van maar liefst twee weken en worden er twee opzetborstels meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kan. De reinigingskracht van de Oral-B Pro 3 3900 Duo is ronduit indrukwekkend. De ronde opzetborstel verwijdert tot wel 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel en de druksensor zorgt ervoor dat je tanden en tandvlees niet beschadigt kunnen worden. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een grondige en efficiënte reiniging van zijn of haar gebit. Deze elektrische tandenborstel is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en roze. Beide kleuren hebben een stijlvol en modern design en passen perfect in elke badkamer. Kortom, met de Oral-B Pro 3 3900 Duo elektrische tandenborstel haal je een topklasse apparaat in huis waarmee je jouw gebit op een efficiënte en effectieve manier kunt reinigen. Twijfel dus niet langer en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige tandenborstel!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Aantal poetsstanden 3
Type opzetborstel CrossAction
Aantal opzetborstels meegeleverd 2
Batterijduur 7 dagen
Oplaadtijd 10 uur
Druksensor Ja
Tandenborstelharen Ronde borstelharen

De Oral-B Pro 3 3900 Duo Zwart Roze Elektrische Tandenborstel in één oogopslag

Oral B Pro 3 3900 Duo - Zwart en Roze Elektrische tandenborstel - met extra opzetborstel

De Oral-B Pro 3 3900 Duo is een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke elektrische tandenborstel met een unieke combinatie van functies. Deze set bestaat uit twee tandenborstels in de kleuren zwart en roze en wordt geleverd met een extra opzetborstel. De borstels zijn ideaal voor dagelijks gebruik en bieden een superieure reiniging voor zowel het tandvlees als de tanden.

De Oral-B Pro 3 3900 Duo beschikt over een 3D-reinigingssysteem. Hierbij beweegt de borstelkop op en neer, van links naar rechts en maakt roterende bewegingen voor een grondige reiniging. De tandenborstel heeft drie verschillende poetsstanden: dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging en gevoelige tanden. Bovendien heeft de tandenborstel een timer die na twee minuten aangeeft dat de aanbevolen poetstijd is verstreken.

De Oral-B Pro 3 3900 Duo heeft een krachtige lithium-ion-batterij die tot twee weken meegaat na een volledige oplaadbeurt. De tandenborstel wordt geleverd met een handig reisetui om de tandenborstel en de opzetborstels veilig en hygiënisch te kunnen transporteren. Het gebruik van deze tandenborstel resulteert in schonere tanden en een frissere adem.

Het pakket bevat twee verschillende kleuren tandenborstels, zwart en roze. Hierdoor is deze set uitermate geschikt voor stellen of gezinnen. Daarnaast wordt er ook nog een extra opzetborstel meegeleverd. Dit is erg handig, omdat je dan voor langere tijd de opzetborstel kunt blijven gebruiken zonder dat je nieuwe hoeft te kopen. Zo bespaar je dus op de lange termijn ook nog eens op kosten.

Kortom, de Oral-B Pro 3 3900 Duo elektrische tandenborstel is een zeer complete tandenborstel. Met zijn verschillende poetsstanden, de lange batterijduur en het reisetui is dit de perfecte tandenborstel voor iedereen die op zoek is naar de best mogelijke tandreiniging. De set met twee tandenborstels en de extra opzetborstel maken deze tandenborstel ideaal voor gezinnen of stellen.

Wat vinden we goed aan de Oral-B Pro 3 3900 Duo Zwart Roze Elektrische Tandenborstel

Oral B Pro 3 3900 Duo - Zwart en Roze Elektrische tandenborstel - met extra opzetborstel

 1. Het tandenpoetsen gaat veel sneller en efficiënter met deze elektrische tandenborstel. Hierdoor wordt het poetsen leuker en ben je sneller klaar. 2. De sensor in de tandenborstel geeft aan wanneer je te hard poetst, zodat je tandvlees niet beschadigt. Hierdoor wordt het poetsen veiliger en gezonder voor je gebit. 3. De verschillende poetsstanden, waaronder een stand voor gevoelige tanden, zorgen ervoor dat je de tandenborstel kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. 4. De meegeleverde opzetborstel zorgt ervoor dat je extra lang kunt genieten van dit product, zonder dat je een nieuwe opzetborstel hoeft te kopen. Zo bespaar je kosten op de lange termijn. 5. De tandenborstel heeft een mooi en modern ontwerp, wat goed past in iedere badkamer. Hierdoor hoef je niet te kiezen tussen een mooie uitstraling en goede functionaliteit. 6. De tandenborstel is erg eenvoudig in gebruik en ook geschikt voor mensen die niet eerder een elektrische tandenborstel hebben gebruikt. Zo kun je snel wennen aan deze nieuwe manier van tandenpoetsen. 7. De batterij gaat lang mee, waardoor je de tandenborstel niet elk moment hoeft op te laden. Hierdoor is de tandenborstel ook geschikt voor op vakantie. 8. De tandenborstel maakt weinig geluid, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het tandenpoetsen. Zo kun je rustig en ontspannen je gebit verzorgen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Oral B Pro 3 3900 Duo - Zwart en Roze Elektrische tandenborstel - met extra opzetborstel
1. De elektrische tandenborstel heeft een vrij hoge prijs in vergelijking met andere tandenborstels op de markt, waardoor het minder toegankelijk is voor mensen met een beperkt budget.
2. De batterijduur van de tandenborstel is niet erg lang, waardoor het vaker opgeladen moet worden en minder handig is voor op reis.
3. Het ontwerp van de tandenborstel is niet erg aantrekkelijk en kan minder in de smaak vallen bij mensen die waarde hechten aan het uiterlijk van hun dagelijkse producten.
4. De tandenborstel kan luidruchtig zijn tijdens het gebruik, waardoor het minder geschikt is om te gebruiken in omgevingen waar rust gewenst is.
5. De tandenborstel heeft geen duidelijke indicator die aangeeft wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, waardoor het gemakkelijk is om te vergeten wanneer dit nodig is.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Optimale tandverzorging
 • Extra opzetborstel meegeleverd
 • 2 minuten timer
 • Langdurige batterijduur
 • Makkelijk in gebruik
Nadelen
 • Geen reisetui meegeleverd
 • Beperkte kleurkeuze
 • Iets groter in formaat dan andere modellen
 • Geen opties voor tandvleesverzorging

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een elektrische tandenborstel die u een grondige en diepe reiniging geeft? Dan is de Oral-B Pro 3 3900 Duo zwart/roze de perfecte keuze voor u!

Met de geavanceerde technologieën van Oral-B verwijdert deze tandenborstel tot wel 100% meer tandplak dan een gewone tandenborstel. De CrossAction-borstelharen staan onder een scherpe hoek en bereiken hierdoor diep tussen uw tanden. Hierdoor krijgt u een perfecte reiniging van uw tanden en kiezen. Mogelijk daarbij ondersteund met enkele van de slimme functies die deze tandenborstel te bieden heeft, zoals een timer die u eraan herinnert wanneer u moet wisselen van poetsgebied, of de poetsdruksensor die ervoor zorgt dat u niet te hard poetst.

Bovendien is deze tandenborstel oplaadbaar en heeft het een lange levensduur. Met de Oral-B Pro 3 3900 Duo zwart/roze kunt u lang genieten van een schone en gezonde mond.

Bestel de Oral-B Pro 3 3900 Duo zwart/roze vandaag nog en beleef een schoner, gezonder en stralend wit gebit!

Conclusie

Oral B Pro 3 3900 Duo - Zwart en Roze Elektrische tandenborstel - met extra opzetborstel

De Oral-B Pro 3 3900 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte tandenborstel die een grondige reiniging biedt. Deze elektrische tandenborstel is speciaal ontworpen om te helpen bij het verminderen van tandvleesontsteking en het verwijderen van tandplak. Het apparaat is voorzien van een aantal handige functies die het poetsen makkelijker maken en het resultaat verbeteren. Hieronder sommen we de voordelen van deze tandenborstel voor je op. Voordelen Eén van de voornaamste voordelen van de Oral-B Pro 3 3900 is dat deze tandenborstel je helpt om je tandvlees gezond te houden. De borstelkop heeft een drievoudige druksensor die je helpt om je tandvlees niet te hard te poetsen. Een ander voordeel is dat de tandenborstel voorzien is van een timer die je helpt om de aanbevolen twee minuten te poetsen. Daarnaast krijg je na 30 seconden een signaal dat het tijd is om van mondhoek te veranderen. Dit helpt je om alle tanden gelijkmatig te poetsen. De Oral-B Pro 3 3900 is eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen, is de borstelkop op de tandenborstel te bevestigen en op de aan-knop te drukken. Het apparaat doet de rest en geeft je een effectieve tandenpoetsroutine. De batterij gaat lang mee. Na één keer opladen gaat de tandenborstel tot wel twee weken lang mee, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat je de tandenborstel niet vaak hoeft op te laden. Een ander groot voordeel van de Oral-B Pro 3 3900 is dat je twee tandenborstels in een pakket krijgt. Dit betekent dat je de tandenborstels met iemand kan delen of je kan er eentje meenemen op vakantie. Nadelen Een nadeel van deze tandenborstel is dat het geluid tijdens het poetsen aan de luide kant kan zijn. Dit kan voor sommige gebruikers als hinderlijk worden ervaren. Daarnaast kan de prijs voor sommige gebruikers hoog zijn. Echter, de Oral-B Pro 3 3900 is een investering in je mondgezondheid en de extra kosten waard. Conclusie De Oral-B Pro 3 3900 is een krachtige en efficiënte elektrische tandenborstel die je helpt om je tandvlees gezond te houden en tandplak te verwijderen. De tandenborstel is gemakkelijk in gebruik, heeft een lange batterijduur en wordt geleverd met twee tandenborstels. Hoewel de prijs voor sommige gebruikers hoog kan zijn en het geluid tijdens het poetsen aan de luide kant kan zijn, is deze tandenborstel een investering in je mondgezondheid en de extra kosten waard. Over het geheel genomen, krijg je met de Oral-B Pro 3 3900 een kwalitatieve tandenborstel die je een effectieve poetsroutine biedt.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Oral B Pro 3 3900 Duo - Zwart en Roze Elektrische tandenborstel - met extra opzetborstel

© 2023 Beste Elektrische Tandenborstel, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten